Het verhuizen van een kluis is uitdagende logistieke klus. Kluizen zijn vaak uit veiligheidsoverwegingen ingebouwd of verankerd en afhankelijk van de omvang kunnen ze wel honderden kilo’s wegen. Als u een kluis(-systeem) wilt verhuizen heeft u professioneel gereedschap nodig en technici die de kluis vakkundig kunnen verplaatsen, vervoeren en verankeren op de nieuwe locatie. Kools & Ravenhorst heeft jarenlange ervaring met het verhuizen van kluizen en garandeert 100% veiligheid en discretie tijdens het gehele proces.

Uw kluis verhuizen volgens officiële procedures

kluis verhuizen brandkast verhuizen

Als u een kluis wilt verplaatsen in uw woning of kantoor kunnen de technici van Kools & Ravenhorst u in één dagdeel helpen. De kast wordt dan direct conform de voorschriften ontkoppeld, verplaatst en opnieuw verankerd.

Moet de kluis verhuist worden naar een andere locatie, dan faciliteert Kools & Ravenhorst de volledige logistieke planning en het transport. Wanneer gewenst kan uw kluis ook in vooropname worden genomen of tijdelijk worden opgeslagen.

Onze technische dienst beschikt over alle eventueel benodigde apparatuur, zoals traprobots, hefsets of telescoopkranen. Vervoer gebeurt met één van onze steekwagens (met extra draagarmen) of vrachtwagens.

Laat uw kluis verzekerd en beveiligd verhuizen

 De vakkundige ervaring van Kools & Ravenhorst is niet alleen prettig, u bent ook altijd verzekerd van een veilige verhuizing van uw kluis. Onze professionals zijn theoretisch onderlegd en uitgebreid getraind voor een veilige behandeling van de meest uitlopende kluizen en veiligheidssystemen. Hierdoor loopt u geen risico’s op schade aan uw systeem en belangrijke bezittingen. Daarnaast geeft Kools & Ravenhorst u garanties voor beveiligd transport.

Bel nu 085-8771925 of mail naar info@koolsenravenhorst.nl voor meer informatie over kluis verhuizen

Leg één van onze adviseurs uw situatie voor en ontvang vrijblijvend een logistiek plan en prijsindicatie voor de verhuizing van uw kluis. In spoedgevallen kunt u binnen 24 uur op onze techneuten rekenen. Wij hanteren vaste servicekosten, aanvullende kosten zijn afhankelijke van benodigd materiaal.