Een brandkast of kluis plaatsen in uw woning of kantoorruimte is zware en ingewikkelde klus. Na aankoop van uw beveiligingssysteem bent u er nog niet: de kast moet eerst naar locatie en verdieping worden vervoerd en vervolgens geïnstalleerd. Bovendien is het om veiligheidsredenen verstandig als u de kluis meteen laat verankeren of inbouwen. Kools & Ravenhorst kan u daarbij helpen: wij bezorgen de kluis op locatie en onze technici verzorgen de plaatsing, installatie en gebruiksinstructies.

Een kluis plaatsen volgens de voorschriften is een vereiste

Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen een kluis plaatsen onderschatten. Het gevolg is dat door technische onkunde de kluis onverantwoord wordt geplaatst en gebruikt. Een inbraak- of brandwerende kluis moet altijd volgens strikte voorschriften geplaatst en geïnstalleerd worden, gebeurt dit niet dan loopt u risico op technische storingen. Bovendien is het voor erkenning van uw verzekeringsmaatschappij en garantieregeling noodzakelijk dat uw kluis correct geplaatst en geïnstalleerd is. Schakel dus altijd een professional in!

Onze service: kluis plaatsen & installatie

 Kools & Ravenhorst pakt de plaatsing van een kluis vakkundig aan. Tijdens een vooroverleg wordt vastgelegd waar u de kluis geplaatst wilt hebben (kelder, begane grond of verdieping).

Onze transportservice bezorgt de kluis op afspraak bij u. Onze techneuten zijn dan al op uw locatie met gereedschap en voorbereidingsmaatregelen. Zij zullen de kluis vervolgens handmatig naar desbetreffende verdieping takelen of –wanneer nodig- een telekraan of vrachtauto met afstandsbediening gebruiken.

Zodra de kluis op de gewenste plaats staat, wordt deze geheel naar wens verankerd en/of ingebouwd.

Tot slot voorzien onze medewerkers de bevoegde personen van instructies voor gebruik en noodgevallen zodat u de kluis veilig en verantwoord kan gebruiken.

Ga voor de plaatsing en installatie van uw kluis voor zekerheid en laat dit over aan de professionals van Kools & Ravenhorst. Bel 085-8771925, of mail info@koolsenravenhorst.nl voor vrijblijvend advies en/of het maken van een afspraak.