Stel u heeft geen beschikking meer tot de veiligheidscode of sleutel van uw kluis en u kunt dus niet meer bij uw belangrijke documenten..Geen paniek: schakel de vakkundige hulp van Kools & Ravenhorst in, wij kunnen uw kluis altijd veilig openen. Doe geen poging om de kluis open te breken, want in de meeste gevallen kunnen onze technici de kluis schadevrij openen, dat scheelt een hoop risico op schade en reparatiekosten.

Laat uw kluis openen of repareren door professionals

kluis-openen kluis_openen kluis openen
De meest gemaakte fout is dat men de kluis forceert in een poging deze te openen. Doe dit nooit want dit vergroot de schade en risico’s voor reparatie of vervanging. Bovendien is de kans dat de kluis daarna nog bruikbaar is nihil. De professionals van Kools & Ravenhorst zijn gespecialiseerd in het vakkundig openen van beveiligde kluizen.
Binnen 24 uur uw kluis laten openen of vervangen

De technische dienst van Kools & Ravenhorst is 24/7, 365 dagen per jaar oproepbaar. Ook bij spoedgevallen kunt u dus op onze expertise rekenen.

Onze technici hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van professionele apparatuur (boren, slijpschijven, endoscopen etc.). Dit vergroot de kans op behoud van de kluis of eventuele reparatiemogelijkheden. Wij garanderen bovendien dat de inhoud niet beschadigt tijdens het openen van de kluis.

Mocht de kluis na opening toch niet waardig zijn om te repareren, dan kunt direct een nieuwe kluis aanschaffen. In dat geval nemen verlenen wij als service het gratis openen van de oude kluis.

Kosten openen kluis:

  • Voorrijden v.a. € 75,-
  • Arbeidskosten, € 20,- per kwartier
  • Gebruikte materialen (boren/slijpschijven) / inzet endoscoop € 55,-
  • Reparatiekosten in overleg na openen kluis. (nieuw slot)

Voor een volledig prijsoverzicht zie onze Service tarieven

Indien uw kluis het niet waardig is om te repareren en u besluit een gelijkwaardig of betere kluis bij ons te kopen reduceren wij de prijs om uw kluis open.

Kluis openen? Bel direct 085-8771925 voor vakkundige hulp

Neem geen risico’s en schakel de hulp in van Kools & Ravenshorst voor het openen van uw kluis. Wij geven meteen een prijsindicatie voor uw situatie (voorrijkosten vanaf €75,-, arbeidskosten €20,- per kwartier, overige kosten zijn afhankelijk van benodigd materiaal en eventuele reparatiewerkzaamheden).