U wilt graag een kluis huren? U kunt hiervoor ook uitstekend bij Kools en Ravenhorst terecht. Wij hebben een groot aanbod van kluizen voor verhuur in uw huis, winkel, bedrijf of voor evenementen.

U wilt dat uw waardevolle spullen altijd goed opgeborgen zijn. Niet alleen in uw woning, maar ook als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. In dergelijke situaties kunt u een kluis huren bij Kools & Ravenhorst. Wij verhuren kluizen, brandkasten en afstort systemen in diverse maten, dus ook voor een veilige oplossing tijdens evenementen en tijdelijke waardeberging bent u bij ons aan het juiste adres.

Veilige berging

Als u besluit een kluis te huren bij ons, dan bent u verzekerd van een veilige berging van uw spullen. Wij houden rekening met de eisen die diverse verzekeringen stellen aan (afstort)kluizen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

U kunt onder andere bij ons huren:

Afstortkluis met roltop klasse III ( waardeberging € 36.000,- contant geld).

Afstortkluis met drum

Als meeneem beperkende maatregel kan de kluis op een houtenplaat worden verankerd.

Huur van de kluis      €  350,- ( per event / maand)

bezorgen op locatie   €    95,-

ophalen op locatie     €    95,-

 

Inbraakwerende kluis klasse II ( waardeberging € 23.000,- contant geld).

Afb017

Als meeneem beperkende maatregel kan de kluis op een houtenplaat worden verankerd.

Huur van de kluis      €  250,- ( per event / maand)

bezorgen op locatie   €    95,-

ophalen op locatie     €    95,-

 

Natuurlijk hebben wij nog meer huurkluizen en  heeft u vragen over het huren van kluizen, brandkasten of afstortsystemen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 085 877 19 25 of mail naar info@koolsenravenhorst.nl