Kools & Ravenhorst is de specialist op de Nederlandse markt voor allround beveiligingsconcepten. Wij leveren advies, producten en service op maat voor het lucratief opbergen en beveiligen van waardevolle bezittingen in uw woning, kantoor of op tijdelijke locaties.

Professionele kluizen van Kools & Ravenhorst; gegarandeerd veilig én zeker

Kools & Ravenhorst heeft haar expertise verfijnd wat betreft het installeren van brandkasten, kluizen en panelenkluizen. Wij faciliteren veilige opbergoplossingen voor materiaal in woningen of kantoorruimtes, zoals een tijdelijke kluis, huurkluis, designkluis, kluisruimte of ingebouwde kluis in wand of vloer. Wij bieden verschillende soorten kluizen: panelenkluizen, afroom-/afstortkluizen, sleutelkluizen, datasafes, wapenkluizen of documentkasten.

Al onze diensten en materialen zijn gericht op risicobeperking van schade door brand, verlies of diefstal. Kools & Ravenhorst biedt hiervoor verschillende oplossingen en heeft een enorm assortiment van Eurogenormeerde inbraak- en brandwerende kasten. Doordat onze producten aan de officiële eisen voldoen, heeft u de zekerheid dat alle Europese verzekeringsmaatschappijen een minimale verzekeringsdekking afgeven.

Uitstekende (24uur-) service van Kools & Ravenhorst

De specialisten die in dienst zijn bij Kools & Ravenhorst zijn opgeleid als veiligheidsadviseur voor cashmanagement en kostbaarhedenbeheer. Dit betekent dat zij op de hoogte zijn van nieuwe productreleases, voorschriften en wijzigingen in de voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen en Arbo-wetgeving.

Daarnaast werkt Kools & Ravenhorst met gekwalificeerde technici. Onze technische dienst heeft jarenlange ervaring met (ver-)plaatsen, openen, ombouwen, onderhoud en reparatie van kluizen.

De voordelen van Kools & Ravenhorst:

  • Alleen professionals
  • Vrijblijvend advies en een persoonlijke risicoanalyse
  • Alle kluizen conform (inter)nationale normering
  • Assortiment voor particulieren en bedrijven
  • Materiaal op voorraad
  • Standaard 1 jaar garantie

Wilt u ook veiliger wonen en werken? Laat Kools & Ravenhorst u helpen! Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 085 877 19 25 of mail naar info@koolsenravenhorst.nl